Omgevingswet – Geobuzz

Graag stellen we u op de hoogte van de ontwikkelingen rond onze software voor de omgevingswet, dit betreft plansoftware en regelbeheersoftware waarmee u omgevingsdocumenten en toepasbare regels kunt maken, uitwisselen, raadplegen en beheren. 

Ook bieden wij functionaliteit voor de transitie vanuit de huidige situatie in de vorm van conversies en continuering van software voor de overgangssituatie.

We nodigen u graag uit voor het volgen van een cursus waarin zowel de principes van STOP/TPOD en STTR worden uitgelegd als praktisch met software wordt gewerkt aan een omgevingsplan. Ook bieden we u de mogelijkheid te starten met een pilot voor een omgevingsplan en toepasbare regels.

Op 19 en 20 november staan we op de Geobuzz in ’s Hertogenbosch, we ontmoeten u daar graag!