Contact

Routebeschrijving per trein, bus en te voet naar Kokermolen 1, 3994 DG, Houten

Het kantoor van GISkit is goed bereikbaar per trein of bus. Vanaf het station Houten is het plusminus twaalf minuten lopen naar de Kokermolen 1.
Verlaat het perron via de uitgang aan de Kokermolen (Theater de Slinger). U gaat links af en komt op De Molen. Bij de rotonde houdt u rechts aan. De Molen loopt u af totdat de weg een bocht maakt naar rechts. U slaat daar af naar links en loopt via de slagboom naar de kantoren die aan de overzijde van de parkeerplaats liggen. U vindt ons in het gebouw De Terp rechts op de begane grond. Met de bus kunt u uitstappen op De Molen.

Routebeschrijving auto

Vanaf de A27 komt u op De Staart. Deze volgt u tot de T-splitsing met de Rondweg. Hier slaat u rechts af de Rondweg op. U rijdt langs het Oude Dorp en slaat daarna links af De Koppeling op. Deze volgt u. U gaat onder het spoor door. Daarna slaat u links af De Molen op. Als de weg links afbuigt gaat u rechts en direct weer rechts het parkeerterrein op. U vindt ons in het gebouw De Terp aan de overzijde van de parkeerplaats op de begane grond rechts.