Contact

Routebeschrijving per trein, bus en te voet naar Papiermolen 26, 3994 DK, Houten

Het kantoor van GISkit is goed bereikbaar per trein of bus. Vanaf het station Houten is het plusminus 15 minuten lopen naar de Papiermolen 26.
Verlaat het perron via de uitgang aan de Kokermolen (Theater de Slinger). U gaat links af en komt op De Molen. Bij de rotonde houdt u rechts aan. De Molen loopt u af tot de rotonde met De Koppeling. Het kantoor gebouw ligt naast het kantoor van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. Met de bus kunt u uitstappen op halte ‘Molenzoom’.

Routebeschrijving auto

Vanaf de A27 komt u op De Staart. Deze volgt u tot de T-splitsing met de Rondweg. Hier slaat u rechts af de Rondweg op. U rijdt langs het Oude Dorp en slaat daarna links af De Koppeling op. Deze volgt u. U gaat onder het spoor door. Daarna slaat u links af De Molen op. U neemt de eerste afslag links. Vervolgens gaat u direct links, een stukje over het gecombineerde fietspad. Voor het gebouw van het Hoogheemraadschap slaat u rechtsaf. U kunt uw auto parkeren op een van de beschikbare parkeerplaatsen op de Poldermolen.