Cursus Omgevingswet

Op 1 januari 2021 treedt  de omgevingswet in werking, op de weg ernaar toe valt veel te doen! We zijn druk aan het werk om u op tijd van de nodige software voor de omgevingswet te voorzien.
 
Inmiddels zijn er specificaties voor de digitale invoering opgeleverd, in totaal meer dan 1.200 pagina’s, die wij voor u hebben bestudeerd.
 
Na de zomer verzorgen we weer cursussen waarin we zowel overzicht als verdieping bieden.
 
In vogelvlucht worden verschillende aspecten van de omgevingswet op een rijtje gezet, de wet, de instrumenten voor de verschillende overheden en de interactie daartussen, welke veranderingen zijn er ten opzichte van de huidige situatie en welke landelijke technische voorzieningen zijn er in de maak.
 
Dieper wordt ingegaan op verdere aanpak, de betekenis van de standaarden in de praktijk, het maken van een omgevingsplan, op tools en benodigde software.
 
De cursus is één dag met een mogelijke verlenging met een tweede dag en wordt gegeven in Houten. De prijs is 425 euro excl. BTW per persoon per dag.
 
Als cursusdagen is er in principe gekozen voor dinsdagen en donderdagen, mocht u graag op een andere dag de cursus volgen dan kunt u dat aangeven.
 
U kunt zich hieronder opgeven

Mijn voorkeur gaat uit naar één van de volgende dagen: